Vrijdagavond open avond biljarten

Met ingang van dit seizoen is naast de donderdagavond ook de vrijdagavond open voor recreatief biljarten. Men moet er wel rekening mee houden dat er een paar tafels gereserveerd kunnen zijn voor wedstrijden. Voor wedstrijden driebanden-groot kan dat nauwelijks een probleem vormen en ook als er op de kleine tafels wordt gespeeld is de enige voorwaarde - rust - gemakkelijk op te brengen. Bovendien, die wedstrijden zijn voor toeschouwers altijd attractief. Dus wees welkom!

De agenda met wedstrijden vindt u op het info bord in het Grandcafé, en komt zsm in de agenda op deze site!

Rubriek: Algemeen, Biljarten door Renze de Vries