Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Onderzoek naar innovatie van de wijnproeverij

In de kelder van het gebouw liggen zo'n dikke dertig flessen Merlot te rijpen. Wanneer de resultaten van deze rijping geproefd kunnen worden is nog onzeker en hangt af van de fitheid van de corona virusjes. Ze beginnen zich...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
16 June 2020 12:10 door J.P. van de Sande

Aspergemaaltijd

Vorig jaar genoten  33 leden van een heerlijke aspergemaaltijd. We maken er een jaarlijkse traditie van, maar wegens de corona dit jaar niet. Jammer toch!  Impressie
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
21 May 2019 11:10 door J.P. van de Sande

Schermafbeelding 2019-05-05 om 08.56.13

Asperge avond maandag 20 mei

De culinaire tafel organiseert: Op maandag 20 mei gaan we asperges eten. Onder het genot van een heerlijke wijn en de gezellige aanwezigheid van onze leden en hun eventuele partners, Een oer-Hollandse traditie, waarvoor we iedereen hartelijk uitnodigen! (aanvang 18.00 uur, entree ...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair, Kunst & Cultuur
05 May 2019 8:48 door w.hooijer@home.nl

Elke dag lunch en diner in het Grand Café

De proefweek met dagelijks lunch en diner in het Grand Café is geslaagd. Kortom: we gaan gewoon door.  Elke werkdag is er lunch van 12.00 tot 14.00 uur en diner van 17.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag is er geen diner....
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
11 January 2019 11:16 door M.C.M. Spaltman

Verslag Culinaire tafel 6-12

Met een overvloed aan Spaanse wijnen, lekkere tapa's, omlijst door de klanken van een Spaanse gitarist en  Cubaanse zangeres, en zelfs aangevuld met een eerste verkenning van de Flamingo was de zesde culinaire proeverij wederom een succes. Een...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
07 December 2018 12:17 door w.hooijer@home.nl

poster

Culinaire proeverij

Waarde levensgenieter, donderdagavond 6 december  20.00 uur Op 6 december vertrekt normalerwijs de Goedheiligman naar Spanje. Tijd, dachten wij, om een stukje Spanje naar hier te halen. Vandaar dat de uitgestelde proeverij van Spaanse wijnen op donderdag 6 December zal plaatsvinden. Na al...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair, Kunst & Cultuur
16 November 2018 13:49 door w.hooijer@home.nl

Culinaire tafel

Culinaire tafel Op 14 en 18 december organiseerde de nog jonge culinaire tafel twee manifestaties die klonken als een klok. 14 december: Champagneproeverij! Heerlijke wijnen, zeer subtiele hapjes en bovendien een typisch Franse ambiance door onze zangeres Anna Oppenhuizen. Er hadden zich 39 mensen...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
22 December 2017 15:46 door w.hooijer@home.nl

U2NoZXJtYWZiZWVsZGluZyAyMDE3LTEyLTE2IG9tIDEzLjMwLjA0

Verslag Champagne proeverij!

Verslag Champagne proeverij! In de aanloop naar de jaarwisseling waarin in Nederlanders 60% van de jaarlijks champagneconsumptie soldaat maken, vond op 14 december de eerste officiële champagneproeverij plaats in De Harmonie. Hans van der Sande kocht hiervoor groots in -...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
16 December 2017 13:27 door w.hooijer@home.nl

Schermafbeelding 2017-11-25 om 14.52.44

Culinaire tafel : Mosselproeverij

De culinaire tafel van de Harmonie Mosselproeverij 18 december. Omdat de dagen voor Kerstmis zo donker zijn, voelen velen zich geroepen om door middel van spijs en drank enige verlichting op het duistere levenspad aan te brengen. Zo ook de Culinaire...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
25 November 2017 14:40 door w.hooijer@home.nl

Schermafbeelding 2017-09-09 om 16.43.27

Een Bier- en Kaas- proeverij

De culinaire tafel van de Harmonie organiseert op   Donderdag 5 oktober om 20:00 uur een Bier- en Kaas- proeverij. Deze is toegankelijk voor leden en hun introducés. De kosten van deze avond worden deels gesubsidieerd, zodat je voor slechts 10...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Culinair
26 September 2017 11:17 door w.hooijer@home.nl