Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Koor

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Harmoniekoor

Bij het Harmoniekoor treffen sociëteitsleden die graag zingen elkaar bijna wekelijks om te repeteren. Op woensdag van 17.00 tot 18.30 uur is het koor te vinden bij de vleugel waarop pianist en dirigent Wouter de Koning zorgt voor de muzikale ondersteuning. Als dirigent brengt hij de zangers en zangeressen langzamerhand op een steeds hoger niveau. Iedereen kan meedoen, geschoolde stemmen en beginnende zangers. Het gaat erom dat je plezier hebt in zingen. Het koor treedt zo’n twee keer per jaar op binnen de sociëteit: bijvoorbeeld tijdens de nieuwjaarsreceptie en bij de afsluiting van het seizoen. Wilma de Munnik, voorzitter van het koor, licht toe: “We zijn in 2008 begonnen met het koor. De enthousiaste reacties van het publiek zijn voor ons een stimulans om door te gaan en de ambities te verleggen. Het repertoire groeit, dus we kunnen wat langer optreden en dan is het leuk om ook extra aandacht te geven aan de aankleding. Bovendien zingen we steeds vaker drie- of vierstemmig”.

Budget

De koorleden betalen een eigen bijdrage waarvan de hoogte jaarlijks wordt vastgesteld, mede op basis van het aantal koorleden en de bijdrage vanuit Sociëteit De Harmonie.

Wil je meezingen?

Heb je interesse, komt gewoon eens kijken, tijdens de repetitietijd, om 17.00 uur tot 18.30 uur op woensdagmiddag. Je kunt je aanmelden bij  koor@societeitdeharmonie.nl

Optreden bekijken?

Zodra er een optreden is zetten we dat in de agenda hiernaast en op de homepage.  Van het laatste kooroptreden kun je het filmpje hierboven bekijken.

Koor

Koor algemeen


Actueel

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Koor

Nieuws - KoorLet op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.