Introductie en lidmaatschap

Als je interessse hebt in een lidmaatschap, ben je altijd van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ga bijvoorbeeld eens mee met iemand die al lid is van de Sociëteit. Ken je niemand in de Sociëteit, dan kun je contact opnemen met de secretaris Antoinette Borchert, e-mail: secretaris@societeitdeharmonie.nl, en met haar een afspraak maken voor een introductie. Je kunt ook gewoon aanbellen en een kijkje nemen: overdag tussen 13.00 en 19.00 uur of op de donderdagavond of vrijdagavond. Meld je eenvoudig bij de bar  en vertelt dat je interesse hebt om lid te worden. Iedereen mag enkele keren vrijblijvend kennis komen maken en meedoen aan en van de activiteiten. Besluit je daarna om lid te worden, vraag dan een inschrijfformulier bij de bar, vul je gegevens in en vraag ook twee aanwezige leden hun handtekening te zetten. Dan prikken zij het formulier daarna op het bord.  Als er voldoende nieuwe leden zijn ingeschreven, organiseert het bestuur een introductiebijeenkomst.

Contributie

De contributie bedraagt € 193 per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Wil je het lidmaatschap beëindigen, dan kan dat via de secretaris: secretaris@societietdeharmonie.nl vóór aanvang van het nieuwe verenigingsjaar (bij voorkeur in mei of de eerste helft van juni). We stellen het bijzonder op prijs als je de reden van je opzegging vermeldt. Wie weet kunnen we de Sociëteit ermee verbeteren.

Toegankelijkheid website: deel alleen voor leden

Bepaalde onderdelen op de website zijn alleen toegankelijk voor leden van de Sociëteit. Wie ingelogd is, heeft toegang tot onderdelen als de ledenlijst, nieuwsbrieven en overige documenten.