Biljartwinkel en keukasten

Biljartwinkel

De Sociëteit heeft een biljartwinkel waar leden terechtkunnen voor alle benodigde biljartattributen. En dat tegen een concurrerende prijs.

In de winkel zijn keus te koop voor beginnende en gevorderde spelers. Andere keus kunnen altijd besteld worden. Voordat je moet beslissen over de aankoop, mag een keu een paar keer worden uitgeprobeerd. Naast keus zijn ook andere biljartbenodigdheden, zoals krijtjes, onderhoudssetjes en potloden verkrijgbaar. Neem voor meer informatie contact op met Bert Koning (becokoning@gmail.com of 050-5891533).

Biljartoefenboekje

En natuurlijk is in de winkel het prachtige, in eigen beheer uitgebrachte biljartoefenboekje te koop. Dit buitengewoon handige boekje, dat door ons lid Wim Visser in samenwerking met vele anderen is samengesteld, kost € 19,95 (voor leden van de Sociëteit) of € 23,95 (voor niet-leden) als het in de sociëteit afgehaald wordt. Ook hier geldt: neem voor meer informatie contact op met Bert Koning (becokoning@gmail.com of 050-5891533). Het boekje kan ook thuis worden bezorgd. Maak in dat geval € 23,80 (leden) of € 27,80 (niet-leden) over op rekeningnummer NL05 INGB 0000 9438 37 t.n.v. Sociëteit De Harmonie, onder vermelding van 'biljartoefenboekje' en je naam en adres. Als het boekje naar België of een ander land in Europa moet worden verstuurd, kost het € 33,40. Om een demo van het boekje in te zien, klik hier.

Keukasten

De sociëteit beschikt over keukasten, zodat je niet elke keer je keu van en mee naar huis hoeft te nemen. Enige tijd geleden zijn er grote keukasten bijgekomen. Er is dan ook ruimte voor iedereen om zijn keu of keutas, ongeacht de grootte daarvan, in een keuvak op te bergen. Het is niet toegestaan je keu of foedraal buiten de keukasten op de sociëteit op te bergen.
Meld je bij Bert Koning (becokoning@gmail.com of 050-5891533) als je een keukast wilt huren. De huur van een kleine kast is eenmalig € 12,50 en van een grote € 25. Wil je van klein naar groot, dan betaal je € 12,50. En dat voor zolang je lid bent van de Sociëteit!