Kaartspelen

Klaverjassen

Klaverjassen is in januari 2018 gestart en gaat door! De oproep in december 2017 met de vraag wie wil klaverjassen heeft gewerkt. Vele aanmeldingen volgden.  Op donderdagavond 25 januari 2018 vond de startbijeenkomst plaats om 19.30 uur. De volgende klaverjasavonden zijn vanaf nu elke laatste donderdagavond van de maand om 19.30 uur. Iedereen is welkom!

Contactpersonen klaverjassen

Contactpersonen zijn Hans van de Sande en Jack Blaauw. Meld je wel even aan als je komt: stuur een mail naar klaverjassen@societeitdeharmonie.nl. Ook gasten die geen lid zijn van De Harmonie zijn welkom! Een mooie manier om eens te komen kennismaken.

Wil jij een ander kaartspel starten bij De Harmonie?

Zoals dat gaat bij De Harmonie kan iedereen het initiatief nemen voor een nieuwe activiteit.  Wil jij een ander spel starten? Vraag Wiendelt Hooijer en hij plaatst voor jou een oproep op de website: wie wil er meedoen?

Kaartspelen

Kaartspelen algemeen

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Kaartspelen

Nieuws - Kaartspelen

Let op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.