Lezingen en cursussen

Vijfde  lezingenserie “Uurtje Cultuurtje"

Uurtje Cultuurtje op zaterdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur. Gratis voor leden, €5,- voor gasten, te voldoen in de zaal.

Op 11 januari 2020 start er een nieuwe cyclus Uurtje Cultuurtje in societeit  De Harmonie.  De lezingen  starten om 16.00  uur.  De eerste lezing op 11 januari gaat over De Hanze, een middeleeuws internationaal handelssysteem. Voor meer informatie; zie hieronder.  U bent van harte uitgenodigd ook niet- leden van De Harmonie zijn van harte welkom. Voor leden zijn de lezingen gratis, niet- leden betalen 5 euro per lezing.

Dit zijn de lezingen: Let op soms slaan we een week over omdat er dan een bridge of Mahjongtoernooi is

• 11 januari - Hanno Brand over De Hanze
  • 18 januari - Marcel Niekus over Neanderthalers in Noord-Nederland
  • Let op 25 januari – geen UC: Mahjong toernooi
  • 1 februari Michiel Hagdorn over Bertold Brecht
  • Let op: 8 februari  - geen UC: Bridge toernooi
  • 15 februari Barend van Heusden over Cultuur en Canon
  • 22 februari Roel Sluiter over Domela Nieuwenhuis
  • 29 februari Edward vd Tuuk over Identiteitspolitiek
  • 7 maart Nico Kloppenborg over Tuinarchitectuur in Noord-Nederland
  • 14 maart Louis Stiller over de Literaire Kaart van Groningen
  • 21 maart Hans Renner & Doeko Bosscher over De Sterke Man: Poetin & Trump,
  • 28 maart Cornelius Hasselblatt over Mythologie en folklore in Finland en Estland

Aanmelden bij: lezing@societeitdeharmonie.nl. Inschrijving kan per lezing via een mail naar lezing@societeitdeharmonie.nl. Meedoen is gratis voor leden en kost €5,- voor gasten, te voldoen in de zaal. Let op, er kan nog iets wijzigen in het programma. In de agenda staat altijd de actuele informatie

Lezingen & cursussen

Lezingen & cursussen algemeen

lezingen en cursusussen

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Lezingen & cursussen

Nieuws - Lezingen & cursussen

Let op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.