6-biljart10

Biljartcursussen

Biljartlessen

Sociëteit De Harmonie is er bijzonder trots op dat nieuwe leden gratis biljartlessen kunnen krijgen. Twee keer per seizoen, in september en januari, worden er basiscursussen gegeven voor beginnende biljarters. Elke cursus bestaat uit 8-10 lessen, die wekelijks worden gegeven door een ervaren biljarter die in het bezit is van het diploma basisbiljartinstructeur. Men kan zich maximaal 3 keer opgeven voor een cursus.

Aanmelding

Leden kunnen zich opgeven bij lescoördinator Bert Koning e-mail: becokoning@gmail.com of hem bellen voor meer informatie (050-5891533). Geef bij de aanmelding zoveel mogelijk tijden door waarop je kunt spelen. Dat vergroot de kans op plaatsing flink. Bij overaanmelding wordt prioriteit gegeven aan de biljartlessen voor de beginnende biljarters en voor de nieuwe leden, die voor het eerst met de biljartsport in aanraking komen.

Begeleid biljarten

Voor degenen die de lessen gevolgd hebben en voor andere geinteresseerden bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan begeleid biljarten. Momenteel doet Wim Visser dat bijvoorbeeld met een groep mensen op de dinsdagmiddag; in januari 2018 wordt dat de woensdagmiddag. Op maandagmiddag vanaf 17.15 oefent ook een groepje mensen; vooral dames. Begeleid biljarten betekent dat je samen op een speels manier werkt aan het verbeteren van de techniek en het oplossen van moeilijke situaties.