Biljartlessen

Sociëteit  De Harmonie is er bijzonder trots op dat de leden gratis biljartlessen kunnen krijgen. Twee keer per seizoen in januari en september, worden er basiscursussen gegeven voor beginnende biljarters. Elke cursus bestaat uit 8 tot 10 lessen, die wekelijks worden gegeven door ervaren biljartleraren die in het bezit zijn van het diploma basis biljart instructeur. Men kan zich maximaal 2 keer opgeven voor een cursus.

Biljart vrienden en vriendinnen, de inschrijving biljartlessen september tot november is gestart. Inschrijving graag voor 31 augustus 2020  zenden naar biljart@societeitdeharmonie.nl

In verband met het corona virus dient men zich strikt aan de regels van het protocol te houden.

Alleen onderstaande lestijden zijn mogelijk.

BILJART LESSEN

Jan van Domburg Maandag 13.00 tot 14.00 uur  (max 4 pers) start 14 september

Jan van Domburg Maandag 14.00 tot 15.00 uur  ( max 4 pers) start 14 september.

Albert Schuringa Woensdag  13.30 tot 14.30 uur  ( max 4 pers) start 16  september.

Wim Visser Dinsdag 10.30 tot 11.15 uur ( max 6 pers.) start 22 september  (voor gevorderden)

Wim Visser Dinsdag  11.15 tot 12.00 uur ( max 6 pers.) start 22 september (voor gevorderden)

De biljartleraren stellen het op prijs bij absentie dit te melden aan de biljartleraar.

Jan van Domburg janvandomburg@hetnet.nl

Albert Schuringa  A.Schuringa4@kpnplanet.nl

Wim Visser wimvisser@home.nl

Workshops biljarten voor gevorderden

Organiseerden we in maart en april van dit jaar nog een blok van 5 workshops biljarten voor gevorderden, dit seizoen gaan we het aantal verdubbelen en over een periode van 5 maanden leggen - van december tot en met april, gemiddeld 2 per maand dus De eerste 3 staan op stapel. Met hierin ook een tot dusver nog niet eerder (schande!) behandeld thema, het driebandspel.

Contact biljartcommissie

Met vragen over biljart kun je altijd terecht bij een van de leden van de biljartcommissie: Eppo Viswat, Renze de Vries, Loek Smit of Jan Op 't Holt.

Ook kun je mailen naar biljart@societeitdeharmonie.nl.