*Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 13:00- 24:00 uur.
Zaterdag 12:00-18:00 uur.

N.B. Openingstijden zijn bepaald door onze Rijksoverheid. De bekende ''Laatste Ronde'' in het Grandcafé zal vóór sluitingstijd duidelijk gemeld worden door de dienstdoende gastheer/gastvrouw. Én In acht nemende dat de activiteiten op het sluitingsuur zijn afgelopen, álle Horeca sluit om middernacht!

*Overige tijden:

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere activiteiten en evenementen. Zo is er het hele jaar door een aantal concerten op zondag, Kunstgeschiedenis cursussen op donderdag, soms een bridgedrive, Mahjong wedstrijd en/of een biljartwedstrijd op vrijdag/zaterdag. Op de eerste zondag in november wordt de jaarlijkse Evenementendag (Biljarten, Bridge en Mahjong) gehouden.

Exacte informatie over deze activiteiten vind je elders op deze site bij Nieuws en Agenda, in de nieuwsbrieven, via de commissies en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk!

*Vakantie periode:

Dit jaar is de Sociëteit ook weer in juli geopend! Het wordt een mooie zomer, dus wees welkom in de Harmonie!

Societëit De Harmonie
Kreupelstraat 10