Openingstijden (update 15-10-2020, vanwege Corona): Voorlopig gesloten.

(Normaal; Maandag t/m donderdag 12:00- 22:00 uur.
Vrijdag 12:00-18:00 uur.
Zaterdag 12:00-18:00 uur.)

Overige tijden

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere activiteiten en evenementen. Zo is er jaarlijks een aantal concerten op zondag, soms een bridgedrive en/of een biljartwedstrijd op vrijdag/zaterdag. Op dinsdag én donderdag zijn de biljarts voor VRIJ biljarten beschikbaar vanaf 13.00u, dit i.v.m. respektievelijk lessen van Dhr. Wim Visser(di) en de Rode Bal-Dames(do). Op de eerste zondag in november wordt de jaarlijkse Evenementendag (biljarten, bridge en Mahjong) gehouden.

Exacte informatie over deze activiteiten vind je elders op deze site bij Nieuws en agenda, in de nieuwsbrieven en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk!

Vakantie

In de zomer is de Sociëteit wegens vakantie enkele weken gesloten.

Societëit De Harmonie
Kreupelstraat 10