Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Openingstijden:

- Maandag t/m donderdag: 12 - 24 uur

- Vrijdag: 12 - 24 uur*

- Zaterdag: 12 - 18 uur*

- Zondag: gesloten, behalve bij speciale gelegenheden en activiteiten. Zie de Agenda en/of Nieuws.

N.B. De bekende ''Laatste Ronde''  in het Grandcafé zal tot +/- een half uur vóór sluitingstijd duidelijk gemeld worden door de dienstdoende gastheer/gastvrouw. Rekening houdend met het feit dat de activiteiten óp het sluitingsuur zijn afgelopen.

Overige tijden:

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere activiteiten en evenementen. Zo is er het hele jaar door een aantal concerten op zondag, muziek en/of kunstgeschiedenis cursussen op woensdag/donderdag, soms een bridgedrive, Mahjongwedstrijd en/of een biljartwedstrijd op vrijdag/zaterdag (*). Op de eerste zondag in november wordt de jaarlijkse Evenementendag (biljarten, bridge en Mahjong) gehouden. 

Exacte informatie over deze activiteiten vind je elders op deze site bij Nieuws en Agenda, in de nieuwsbrieven, via de commissies en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk! Voor de rest, voor info: vraag het Horecateam, het helpt u graag.

Contact

Sociëteit De Harmonie
Kreupelstraat 10
9712 HW Groningen
Telefoon 050-312 97 17

secretaris@societeitdeharmonie.nl