Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

*Openingstijden: (Update 19-12-2021) We zijn helaas gesloten tot nader order, i.v.m. omikron!

Maandag t/m zondag: Gesloten

N.B. Openingstijden zijn bep.aald door onze Rijksoverheid. De bekende ''Laatste Ronde'' in het Grandcafé zal vóór sluitingstijd duidelijk gemeld worden door de dienstdoende gastheer/gastvrouw. Én In acht nemende dat de activiteiten op het sluitingsuur zijn afgelopen.

*Overige tijden:

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere activiteiten en evenementen. Zo is er het hele jaar door een aantal concerten op zondag, Kunstgeschiedenis cursussen op donderdag, soms een bridgedrive, Mahjong wedstrijd en/of een biljartwedstrijd op vrijdag/zaterdag. Op de eerste zondag in november wordt de jaarlijkse Evenementendag (Biljarten, Bridge en Mahjong) gehouden.

Exacte informatie over deze activiteiten vind je elders op deze site bij Nieuws en Agenda, in de nieuwsbrieven, via de commissies en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk!

*Vakantie periode:

Dit jaar is de Sociëteit ook weer in juli geopend! Het wordt een mooie zomer, dus wees welkom in de Harmonie!

Contact

Societëit De Harmonie
Kreupelstraat 10
9712 HW Groningen
Telefoon 050-312 97 17

secretaris@societeitdeharmonie.nl