Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Openingstijden

De Sociëteit is van maandag t/m zaterdag vanaf 10.30 uur geopend. De sluitingstijd hangt af van de duur van de avondactiviteiten, meestal rond 24.00 uur. Op zaterdag sluit De Harmonie om 19.00 uur.

Overige tijden

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere gebeurtenissen. Zo is er jaarlijks een aantal concerten, soms een bridgedrive en/of een biljartactiviteit. Daarnaast wordt op de eerste zondag in november de jaarlijkse evenementendag (biljarten en bridgen) gehouden.

Exacte informatie over deze activiteiten vind je elders op deze site, in de nieuwsbrieven en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk.

Vakantie

In de zomer is de Sociëteit wegens vakantie enkele weken gesloten. 

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag vanaf 10.30 uur tot sluitingstijd, bepaald door het vertrek van de laatste bezoekers. Op zaterdag van 10.30 tot 19.00 uur. Op zondag alleen geopend vanwege bijzondere activiteiten. Zie de toelichting op deze pagina.

Contact

Societëit De Harmonie
Kreupelstraat 10
9712 HW Groningen
Telefoon 050-312 97 17

secretaris@societeitdeharmonie.nl