Openingstijden: (Update 01-06-2022)

- Maandag t/m Donderdag: 12u - 24u.

- Vrijdag: 12u - 19u.

- Zaterdag: 12 - 18u.

- Zondag: Gesloten, behalve bij speciale gelegenheden en activiteiten. Zie de Agenda en/of Nieuws.

N.B. De bekende ''Laatste Ronde'' in het Grandcafé zal tot +/- een half uur vóór sluitingstijd duidelijk gemeld worden door de dienstdoende gastheer/gastvrouw. Én In acht nemende dat de activiteiten óp het sluitingsuur zijn afgelopen.

Overige tijden:

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere activiteiten en evenementen. Zo is er het hele jaar door een aantal concerten op zondag, Muziek en/of Kunstgeschiedenis cursussen op woensdag/donderdag, soms een bridgedrive, Mahjong wedstrijd en/of een biljartwedstrijd op vrijdag/zaterdag. Op de eerste zondag in november wordt de jaarlijkse Evenementendag (Biljarten, Bridge en Mahjong) gehouden.

Exacte informatie over deze activiteiten vind je dan elders op deze site bij Nieuws en Agenda, in de nieuwsbrieven, via de commissies en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk! Voor de rest, voor info, vraag aan de Horeca mensen, zij helpen u graag.

Vakantie periode 2022:

De zomersluiting is van 11 juli tot en met 31 juli.

Societëit De Harmonie
Kreupelstraat 10