Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

*Openingstijden (update 07-06-2021)

Maandag t/m donderdag 13:00- 23:00 uur. 
Vrijdag 13:00-18:00 uur. 
Zaterdag 12:00-18:00 uur.

N.B. Openingstijden zijn níet absoluut, het is een richtlijn én regel van de Sociëteit. De bekende ''Laatste Ronde'' zal vóór sluitingstijd duidelijk gemeld worden door de dienstdoende gastheer/gastvrouw. Er kán van worden afgeweken bij sommige (club) activiteiten, en dit wordt bepaald door de 'drukte' en bezetting van het moment (meenemende de personeelskosten Horeca), de gezeligheid en sfeer. Leidraad is max plus één uur. Én In acht nemende dat de activiteiten op het sluitingsuur zijn afgelopen! (Zoals het altijd was).

*Overige tijden:

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere activiteiten en evenementen. Zo is er het jaar door een aantal concerten op zondag, Kunstgeschiedenis cursussen op donderdag, soms een bridgedrive en/of een biljartwedstrijd op vrijdag/zaterdag. Op de eerste zondag in november wordt de jaarlijkse Evenementendag (Biljarten, Bridge en Mahjong) gehouden.

Exacte informatie over deze activiteiten vind je elders op deze site bij Nieuws en Agenda, in de nieuwsbrieven, via de commissies en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk!

*Vakantie periode:

Dit jaar is de Sociëteit ook weer in juli geopend! Het wordt een mooie zomer, dus wees welkom in de Harmonie!

Contact

Societëit De Harmonie
Kreupelstraat 10
9712 HW Groningen
Telefoon 050-312 97 17

secretaris@societeitdeharmonie.nl