Metropole01 5220
Metropole02 5235

Biljartvereniging Metropole

Biljartvereniging Metropole is opgericht op 1 oktober 1926. Het is een kleine, gemoedelijke vereniging waar altijd ruimte is om te spelen op een van de zes tot acht beschikbare biljarttafels. De clubavond is op vrijdagavond. Als lid van de Sociëteit kun je verder elke middag van 13.00 uur tot 19.00 uur vrij biljarten. Bovendien zijn er regelmatig biljartactiviteiten op zaterdag of zondag voor alle leden van Sociëteit de Harmonie, waaraan iedereen op elk biljartniveau kan meedoen.

Bij Metropole combineren we onze passie voor biljarten met samen plezier beleven. De ervaring leert ons dat de muizenissen van de week bij Metropole op vrijdagavond als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wij spelen tegen elkaar vooral libre afgewisseld met een ronde bandstoten. Voor wie driebanden groot wil spelen, zijn twee grote biljarttafels beschikbaar. Regelmatig organiseren we een recreatieve spelavond met leuke prijzen. De moyennes van de leden lopen uiteen van 0.3 tot ca. 6.00. Een van onze leden is opgeleid tot biljartinstructeur en lid van het opleidingsteam dat binnen de Sociëteit actief is. Ook hebben we een districtsarbiter en drie clubarbiters in ons midden. Enkele leden doen mee aan de districtscompetitie georganiseerd door de biljartbond.

Bestuur:

Herman Kalter, voorzitter
050-3145385; h.kalter@planet.nl

Jack Balkema, secretaris
j.p.balkema@gmail.com

Frans Knuit, penningmeester
fransknuit08@gmail.com

Leden van verdienste: Jan Meijer en Dirk Boonstra.

Contact e-mail: secretaris Biljartclub Metropole

Biljartclub Metropole

Biljartclub Metropole algemeen

Hans Hegeman 40 jaar lid van Metropole

Metropole informatie

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Biljartclub Metropole

Nieuws - Biljartclub Metropole

Let op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.