Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

image:title}
Salade "Bami Okami"

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Grand Café

Het Grand Café is de horecavoorziening van de Sociëteit die het mogelijk maakt dat de leden meerdere dagdelen actief zijn en tussentijds hier de nodige versterkingen kunnen nuttigen in een prettige en ongedwongen sfeer.

*Update 06-12-21; Informeer bij ons voor de actuele lunchkaart, of check via de Social Media kanalen!

Leden en hun introducees kunnen elke dag lunchen en dineren van maandag t/m vrijdag. Reserveren mag, als je met een groep komt is dat zeker prettig. Bel voor reserveringen of het bestellen van eten rondom speciale activiteiten naar 050-3129717. Of stuur een mail naar ons team: horeca@societeitdeharmonie.nl. 

In het Grand Café en in de biljartzaal staan overal de drank en spijskaarten met de prijslijst (download pdf voor leden na inloggen beschikbaar) van alle versnaperingen die er zijn. Daarnaast vind je elke week een kaart met aparte gerechtjes voor deze week in het Grand Café.   


 

Lage prijs voor basisbehoeften zoals koffie, thee, fris, huiswijn en bier.

Voor de prijsstelling van het aanbod van drank en versnaperingen in De Harmonie zijn we uitgegaan van de stelling dat lidmaatschap van De Harmonie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom bieden we studenten en mensen met een Stadjerspas 50% korting op de kosten van het lidmaatschap. In lijn daarmee moeten consumpties die behoren tot de basisbehoeften van eten en drinken aantrekkelijk geprijsd zijn: onder de prijs die je in een openbare gelegenheid betaalt. Wie luxer wil eten en drinken betaalt daarvoor een prijs die meer in de buurt van de marktprijzen ligt. Dit is immers ieders vrije keuze.

We zien je graag als onze gast!

Hartelijke en gastvrije groet,

Team Horeca Harmonie.

Openingstijden

Het Grand Café is altijd open wanneer de Sociëteit is geopend. Zie de openingstijden.  Ook als je (als lid) niet wenst te biljarten of te bridgen, ben je van harte welkom. En uiteraard kun je altijd introducées meenemen.

Mocht je in de stad zijn om te winkelen of iets dergelijks, dan staat bij ons de koffie klaar!  De taart ook.

Werken in het Grand Café: vacature!

Wij zijn op zoek naar een Mederker Bediening/Keuken (m/v), dus deels affiniteit met de service naar de gasten toe, én affectie/kennis met de keuken. Meer info bij René. 

Reserveren mag, voor groepen graag zelfs

E-mail horeca@societeitdeharmonie.nl