Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Film n.a.v. overlijden Jenne Meinema

Een van de meest prominente jazz muzikanten van Noord-Nederland:saxofonist Jenne Meinema is dit weekend op 89 jarige leeftijd overleden. Veel leden van sociëteit De Harmonie hebben Jenne tientallen jaren en in wisselende formaties zien optreden. Ook was Jenne regelmatig gast-saxofonist bij ons eigen Harmony Combo en heeft met hen ettelijke keren in de Harmonie gespeeld. 
Sociëteit De Harmonie wil Jenne gedenken met een film over hem van de stichting Beeldlijn op donderdag 8 oktober om 20.00 uur in sociëteit De Harmonie. Vanwege de coronamaatregelen moet je hiervoor je aanmelden bij cultuuropzondag@societeitdeharmonie.nl

Ons Harmony Combo had graag donderdag voor en na de film willen spelen maar zijn helaas verhinderd. We proberen nog andere live muziek te regelen.
Stichting Beeldlijn volgt Jenne gedurende een non -stop optreden met telkens wisselende formaties. De Jenne Meinema marathon. De beelden worden afgewisseld met een interview door muziekjournalist Eddy Determeyer.

regie: Buddy Hermans
interview: Eddy Determeyer

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks