Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

DBGD

DBGD ? Wat is dat, zal je je afvragen.

DBGD staat voor Dag Biljart Groningen Drenthe. Dit is een biljartcompetitie die in de middag gespeeld wordt in de provincie Groningen en Drenthe. Je hoeft dus niet in de avond te spelen (mag wel), hetgeen door velen als een groot voordeel wordt ervaren.

De sociëteit heeft onder de naam Metropole een team in deze competitie. Een team bestaat uit 4 spelers. Elke speler speelt altijd twee wedstrijden. De thuiswedstrijden worden altijd op maandagmiddag gespeeld, terwijl de uitwedstrijden op wisselende middagen worden gespeeld. Het huidige team bestaat uit personen die lid zijn van BC de Harmonie en BC Metropole.

Wij kunnen echter nieuwe leden gebruiken, die op een middag een gezellig potje willen biljarten. Je wordt in dat geval lid van een biljartclub vallende onder de sociëteit, de kosten zijn € 18,00 per seizoen.

Indien je belangstelling hebt, kun je je aanmelden bij Loek Smit of bij Jack Balkema.

Wanneer je meer informatie wil, kun je ook bij deze personen terecht.

Groet,

Jack Balkema

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie, Biljartclub Metropole, Biljartclub GBC, Biljartclub Acquit, BiljartClubContent door Otto Krol

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks