Karam en Jessey
HOLLAND AMBIANCE BAND

Culturele reis op twee zondagmiddagen

Beste leden van de Harmonie,
Als commissie culturele activiteiten van De Harmonie  gaan we iets nieuws beginnen en het lijkt op een klein festivalletje.  Twee zondagmiddagen 7 en 14 november staan in het teken van culturele diversiteit met muziek uit de hele wereld.  In de twee zalen van De Harmonie treden muziekgroepen en muzikanten met roots uit diverse landen en culturen voor u op. Net als op een echt festival kan er naast prachtige muziek ook gegeten worden.

Culturele reis op twee zondagmiddagen
Een culturele reis op twee zondagen, 7 en 14 november. Charles Goudsmit, organisator, kok en spoken word artiest organiseert samen met societeit De Harmonie een kunstcarrousel.  Zijn missie is om de culturele diversiteit binnen de kunst- en cultuursector te vergroten door kunstenaars van kleur een podium te bieden.
Middels deze zondagprogrammering, verzorgt vanuit een samenwerkingsverband met biologisch Indonesisch restaurant De Omhelzing, is naast muziek ook ruimte om in dialoog te gaan met de muzikanten.

Dat gaan zij doen onder de naam: BESPIEGELING MET OPEN ARMEN

In twee zalen in sociëteit De Harmonie Kreupelstraat 10 Groningen kunt u genieten van muziek uit de hele wereld. Omdat het programma ‘s middags wordt herhaald, bent u in staat om beide concerten bij te wonen.

Na afloop is er gelegenheid om te genieten van een vegetarisch Indonesische maaltijd.

Reservering is noodzakelijk!

Kijk in de agenda voor uitgebreide informatie

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl