Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Laatste Specials

Beste leden,

Aangezien het al een stuk rustiger wordt in de sociëteit omdat een aantal activiteiten stilletjes aan ten einde lopen, is het moeilijk in te schatten hoeveel mensen nog gebruik maken van de ''Wisselende Gerechten-kaart''. Ik heb daarom besloten dat dit voorlopig de laatste ''Specials'' worden. In overleg kunnen we (daarna) altijd nog het één ander bedenken, maar geef dan ook graag vantevoren aan of/wanneer etc. u gebruik zou willen maken van een lunch of avond-dis. Vanaf morgen verkrijgbaar:

*''Clubsandwich Saumon''; Vers brood (wit of bruin) met gerookte zalm,rucola, radijs, komkommer, roomkaas en chips.

*''Aspergesoep''; Romige soep van verse asperges, afgemaakt met naar keuze hamblokjes óf gerookte zalm, en ei. Daarbij een handvol crackertjes.

*''Kikker Salade''; Vegetarische salade van kikkererwten, paprika, olijf, rucola, boontjes, rode ui, geitenkaas, honing en gebrande nootjes.

*''Kip Pilav''; Zomers rijstgerecht met roergebakken kruidige kip, paprika, mais en perzik, in zoetzure tomatensaus.

*''Torta al Limone''; Citroentaartje met geflambeerd schuim en een toefje slagroom.

 

Reserveren is dus gewenst, en voor alle gerechten geldt: op = op..!

P.S. We hebben diverse soorten taart, welke uiteraard de hele dag verkrijgbaar zijn. Vraag het ons.. Én: heeft u suggesties en/of wensen? Mailen mag naar rene@societeitdeharmonie.nl, of spreek mij persoonlijk aan.

 

Graag tot ziens in het Grandcafé!

Met gastvrije en culinaire groet,

Team Horeca harmonie

Rubriek: Algemeen, Culinair door René Bouma

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks