Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Regenguertel

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Wijnproeverij dinsdag 27 februari

Op dinsdag 27 Februari, om 8 uur des avonds, hebben we, in samenwerking met Marten Harbers van de wijnhandel Henri Bloem, een wijnproeverij georganiseerd. Ditmaal is het een selectie van het beste wat de nieuwe wijnlanden te bieden hebben. Uit Argentinie, Nieuw Zeeland, Californie en Zuidafrika schenken we steeds een witte en een rode wijn. De kwaliteit is ditmaal hoger dan gebruikelijk, dus U kunt verzekerd zijn van aangename verrassingen, maar ook van 5 euro hogere inschrijfkosten. Dat is het overigens dubbel en dwars waard!

U kunt zich opgeven op culinairetafel@societeitdeharmonie.nl   Vergeet niet de voor en achternamen van de proevers te vermelden. Tevens dient U 25 euro p.p. over te maken op NL44INGB0009104327 tnv Sociëteit De Harmonie. Voor niet leden zijn de kosten 35 euro. 

De aangekondigde proeverij van de Oostenrijkse wijnboer is wat uitgesteld, omdat hij druk was met de voorbereidingen voor het seizoen. In maart of april hoort u meer.

Hans van de Sande en Pieter Dieben

Rubriek: Algemeen, Culinair en Proeverijen door J.P. van de Sande

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks