Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Verloting Her-opening Sociëteit de Harmonie!

Beste leden,

Vanuit het Bestuur en de Horeca leek het ons een leuke geste om na de eerste week een kleine verloting te doen. Ten eerste, omdat we blij zijn dat we weer open mogen, en ten tweede vanwege het feit dat er tóch alweer 100 leden (toevallig precies) weer onze geopende deuren heeft weten te vinden! Daar zijn we blij mee. Alle begin is moeilijk, maar we zijn én blijven positief! 

De 2 winnaars zijn (zie het officiële filmpje in de link hieronder, selecteren met je muis en dan afspelen)..: Otto Krol en Koeno Thoma, gefeliciteerd met jullie prijs! Otto krijgt een ''tegoedbon'' voor iets lekkers uit de keuken van de Horeca, Koeno verdient hiermee een mooie fles wijn. Jullie krijgen nog persoonlijk bericht. 

We hopen, ondanks alles, een ieder snel weer te mogen verwelkomen! De Sociëteit is (voor nu) geopend op ma t/m za, vanaf 13.00u. 

Met vriendelijke én gastvrije groet,

Henk Vegter en René Bouma

Rubriek: Algemeen door René Bouma

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks