Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Foto Harmoniekoor

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Tienjarig bestaan Harmoniekoor gevierd met sprakelend optreden

Op een mooie zondagmiddag, 15 april, gaf ons eigen Harmoniekoor een extra optreden ten beste vanwege haar tienjarig bestaan. Natuurlijk onder de bezielende leiding van dirigente en accordeonist Aglaya Koijka en met als altijd achter de vleugel een bevlogen Jaap Folkers. Deze keer aangevuld met Danny achter licht slagwerk.
Spreekstalmeester Hans van den Sande leidde met wederom onnavolgbare en humoristische teksten de verschillende blokjes liederen in. Als er geen thema was, verzon Hans die er wel bij! Over verleiding gingen die en natuurlijk over de liefde.
Het was een spetterend optreden, met bekend repertoire uit het tienjarig bestaan, maar ook met nieuw ingestudeerde liederen, soms met een choreografie en zeker met enig hilarisch theater.  
Ondanks het fraaie weer, was het publiek in grote getale, ongeveer 90 personen, gekomen en heeft volop genoten van het optreden. Het gezellige koor (Jaap bij het dankwoord: ik ben van ze gaan houden!) heeft haar mijlpaal op een onweerstaanbare manier gemarkeerd.

Carla Alma

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Koor door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks