Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Open huis Sociëteit De Harmonie

Open huis Sociëteit De Harmonie

Op zaterdag 23 september houdt Sociëteit De Harmonie Open Huis van 15.30 tot 18.00 uur. De Sociëteit vaart een nieuwe koers. Naast het biljarten, bridgen, Mahjong, het koor en de leesclub, komen er andere activiteiten die ervoor zorgen dat de leden elkaar ontmoeten en zich kunnen ontplooien op allerlei gebied. De Sociëteit is gevestigd tegenover de Martinitoren aan de Kreupelstraat 10. Meer informatie [url=http://www.societeitdeharmonie.nl]http://www.societeitdeharmonie.nl[/url].
Zaterdag 23 september
Sociëteit De Harmonie is doorgaans alleen voor leden toegankelijk. Tijdens het Open huis krijgt iedereen die een kijkje wil nemen in de fraaie biljart- en bridge zaal die kans. Enkele leden zorgen voor een hartelijke ontvangst, geven een rondleiding en vertellen over wat er zoal te doen is. Tip voor wie het niet lukt op deze dag te komen kijken: de concerten, lezingen, openingen van exposities en andere evenementen die openbaar zijn, staan altijd op de website: [url=http://www.societeitdeharmonie.nl]http://www.societeitdeharmonie.nl[/url]. Net als informatie over de diverse activiteitenclubs die actief zijn binnen de Harmonie.

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks