Nieuwe informatie biljartcursussen

Sociëteit De Harmonie is bijzonder trots op dat de leden gratis biljartlessen kunnen krijgen.

Twee keer per seizoen, in januari en september, worden er basiscursussen gegeven voor beginnende en gevorderde biljarters. Elke cursus bestaat uit uit 8 tot 10 lessen, die wekelijks worden gegeven door ervaren biljartleraren die in het bezit zijn het diploma basis instructeur. Men kan zich maximaal 2 keer opgeven voor een cursus. Biljartvrienden en -vriendinnen, de inschrijving voor biljartlessen van januari tot maart 2022 is gestart.
Inschrijving graag voor 31 december 2021 zenden naar biljart@societeitdeharmonie.nl.
In verband met het corona virus dient men zich strikt aan de regels van het protocol houden.
Informatie vind je hier

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl