Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

U2NoZXJtYWZiZWVsZGluZyAyMDE4LTAzLTEyIG9tIDE2LjQ0LjQx

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Klaverjassen in goede Harmonie

Klaverjassen in goede Harmonie

Eind januari begonnen we meteen goed: 20 spelers en een fantastische sfeer. Er waren wel enkele mensen met suggesties. Zo wilden sommigen op andere dagen spelen, anderen twee maal ipv eenmaal per maand, weer anderen om half acht beginnen ipv 8 uur. Daar is een enquête over gehouden en het bleek dat de meningen verdeeld waren. Wel waren er alternatieven die de meeste stemmen kregen. En dat is het dus geworden. Het resultaat?
De tweede keer, op een maandag, waren er tien mensen en het was best gezellig, maar geen topavond.
Daarom is besloten om elke laatste donderdag van de maand om 8 uur een leuk klaverjastournooi te spelen. U wordt hierbij uitgenodigd voor dit festijn op 29 maart 2018 om half acht (19:30). U mag ook gezellige vrienden meenemen als ze zin in en talent voor klaverjas hebben. Wel van te voren naam en email opgeven.

De daaropvolgende klaverjasavonden zijn: Ma 30 april (do 26 april kan niet ivm ALV) en do 31 mei. Bij voldoende belangstelling nog een afsluiter op do 28 juni en dan is het vakantie.
Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes, voor een strakke organisatie, voor goede arbitrage, leuke prijsjes en snelle uitslag. De spelers hoeven alleen maar te zorgen voor een goede sfeer en leuk spel. Vooral het lang nadenken over elke slag is iets wat de sfeer er een beetje uithaalt, dus HUP!, niet bang zijn fouten te maken, maar een beetje snel spelen. Op die wijze moet het mogelijk zijn drie boompjes van 12 te spelen en na enig oefenen wellicht zelfs wat meer.

U kunt intekenen door een email te sturen naar  j.p.van.de.sande@rug.nl
Adressen van mensen die eventueel ook mee zouden willen doen zijn welkom.

Tot de 29e
Jozef Bergsma & Hans van de Sande

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks