Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Inschrijving deelname Open Podium tot 12 april

Je kunt je nu inschijven om mee te doen aan het Open Podium dat we samen met VRIJDAG organiseren op zondagmiddag 22 april. 

uiterste inschrijfdatum is 12 april.

VRIJDAG en Sociëteit De Harmonie organiseren samen voor iedereen tussen de vijftig en de honderd jaar, een open podium. Heb je altijd al eens op de planken van een echt theater willen staan en wil je je talenten delen met het publiek? Doe dan mee aan ons Open Podium. Alles kan en mag; een solo-presentatie, optreden met je koor, band of toneelclub, een dansact, een poëzievoordracht? Iedereen is welkom! Je kunt je t/m 12 april aanmelden. Zo gauw mogelijk daarna stellen we het programma samen en krijgen de deelnemers bericht. Elke act of presentatie mag maximaal 10 minuten duren. Wij zorgen voor de technische voorzieningen en voor een presentator. Wil je komen kijken naar het Open Podium? Zorg dan dat je op tijd bent want Vol=Vol! Voorafgaand en na afloop van het Open Podium is er tijd en gelegenheid voor een drankje in de gezellige foyer onder muzikale begeleiding van het Harmony Combo. Deelname is gratis. Meld je aan bij met een mail naar podia@bijvrijdag.nl, of bel 050 – 3051463 Tot ziens! VRIJDAG en Sociëteit De Harmonie

Rubriek: Algemeen door M.C.M. Spaltman

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks