Finale TOP-8 toernooi seizoen 2019-2020

Op zaterdag 12 september is de biljartzaal gesloten voor het vrij biljarten want dan verwachten wij het TOP-8 seizoen 2019-2020 definitief af te kunnen sluiten.
Dat gaan we doen door het spelen van de finaledag in De Harmonie.
Gelet op de nieuwe realiteit van de 1,5 meter samenleving zullen we met z'n allen de nodige gedragsregels, protocollen en maatregelen in het kader van hygiëne in acht gaan nemen.

Dat betekent dat gedurende deze dag de biljartzaal bezet is voor de biljarters/arbiters/organisatie.

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie, Biljartclub Metropole, Biljartclub GBC, Biljartclub Acquit, Biljart Club Content door Otto Krol