Especiales de la Semana
Buenas todos ellos, René is een weekje naar España geweest en heeft daar voor zijn famillie een paar heerlijke gerechten mogen maken, welke hij u ook graag wil laten proeven! het zijn typische 'Platos' uit Andalucía, het heerlijke zuid-westen van Spanje. *''Frittata Española''; omelet met aardappel, ui, knoflook, lente ui en Spaanse kaas. Met brood van de Cortijo. *''Sopa de Perota de Álora''; 'wereldberoemde' soep van tomaat, ui, paprika, groene asperges, knoflook, patatas en brood. *''Pipirrana''; Spaanse salade van tomaat, komkommer, paprika olijven en ui. Geserveerd met brood. *''Albóndigas al-Andalus''; Stoof van gehakt, tomaten, knoflook, paprika, kikker erwten en kruiden. Daarbij een frisse groene salade. *'Arroz con Leche''; heerlijk zoet vanille dessert van rijst, melk en room, afgemaakt met een beetje kaneel. Yo digo: ''Disfruta tu comida e imagÍnate en la soleada España por un momento!'' Oftewel; eet smakelijk en waan u zelf even in het zonnige Spanje! (Vooral met dit weer..) Met speciale dank aan m'n zusje Hanneke, met culinaire groet y hasta pronto, Team Horeca Harmonie.