Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Coronamaatregelen per 26 januari 2022

Beste bezoeker van de sociëteit: Met ingang van 26 januari gelden de "versoepelde" maatregelen vanuit de Overheid, voor entree en verblijf van/en in ons gebouw aan de Kreupelstraat:

* Bij klachten blijf je thuis! En laat je dan testen, óók als je gevacineerd bent!

* Bij entree ben je verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt tevens bij verplaatsing in het gebouw (b.v. om naar het toilet te gaan), bij élke activiteit. N.B.: U, als lid, mag elkaar daar óók op wijzen, indien het door iemand niet gedaan wordt.

* Meld je bij binnenkomst bij een Horeca medewerker, toon je CTB aan diegene óf bij iemand van de activiteit waar je aan deel neemt.

* We openen dagelijks om 12 uur. Voor vrij biljarten en alle andere georganiseerde activiteiten, of voor de gezelligheid uiteraard! (Noot; De ''Rode Bal'' dames biljarten op donderdag tot max 13u)

* We sluiten om 22u. (Ma t/m do). Op vrijdag om 19u, zaterdag 18u.

* Er komt binnenkort weer een nieuwe "Specials" kaart vanuit de Horeca. De rest van de menukaart is ook nog steeds actueel, ze staan her en der op de tafels. Voor info: vraag de bediening!

Verder, ter info; 

*Melding bij de bar is verplicht voor de Horeca (Voor registratie Bron- en contactonderzoek GGD, sinds 10-08-2020). De aanwezigen van de dag worden gerigistreerd in ons systeem.

*Alle bezoekers hebben een vaste zitplaats (b.v. bij Cultuur activiteiten en in het Grandcafé).

*Houd daar waar mogelijk de 1,5 meter afstand in acht, het is verplicht!

*100% van de capaciteit van de Sociëteit op 1,5 meter zal gebruikt kunnen worden. Zie de Nieuwsbrief van 26-1.

Bron: Rijksoverheid.nl

Rubriek: Algemeen door René Bouma

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks