Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2018-10-30 om 09.05.39

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Bericht vijfde landschapstafel

Beste mensen
Jullie krijgen allen deze mail omdat je eerder mee geweest bent met één van onze excursies van de landschapstafel van sociëteit De Harmonie, dan wel dat je daarvoor belangstelling hebt getoond. De lijst breidt zich uit, de volgende uitstap zal ook weer via de website worden aangekondigd.
In de herfstachtige dan wel winterse omstandigheden, de vermeende duisternis en barre tijden in de komende periode, blijven we voorlopig in STAD, zowel in november als in december. Want ook daar, in die versteende wereld, valt van alles te ontdekken voor wie open staat voor zijn/haar omgeving.
We starten op donderdag 15 november met een `Waterwandeling’. In de stad Groningen zijn diverse herkenningspunten die van doen hebben (of hebben gehad) met water, in al zijn verschijningsvormen. Er is een bestaande  waterwandeling van `mijn’ waterschap, Noorderzijlvest, met een rondgang van zo’n anderhalf uur en met diverse aardige punten, aan te vullen met recente informatie die de wandeling wat kunnen uitbreiden tot twee uur.
De opzet is als volgt: we drinken koffie (voor rekening van de culturele commissie) in café Zondag midden in het Noorderplantsoen om 10.30 uur (er zijn daar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, meen ik). We lopen na een korte uitleg van mijn kant de gehele route en eindigen rond 12.30 weer bij Zondag waar we facultatief en voor eigen rekening een lunch kunnen gebruiken.
Ik hoor graag van jullie wie er op 15 november komen en wie er willen blijven lunchen (in verband met de opgave voor de catering).
Vriendelijke groet, als altijd jullie excursieleidster
Carla  

Rubriek: Algemeen, Landschap, Kunst & Cultuur door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks