Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

20210909 133701

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Week Specials

Beste leden,

Aangezien de meesten van u weer terug zijn van fijne vakanties her en der (zoals te merken is aan de toename van het aantal activiteiten én bezoekers daarvan!) ga ik de komende tijd proberen om gerechten te presenteren uit diverse werelddelen en/of landen. Daarvoor hebbben wij uw hulp (graag) nodig..! Heeft u ergens op uw vakantie plek iets zó lekkers gegeten en wilt u de ''Beleving'' hier in het Grandcafé ook weer even proeven? Laat het mij weten, In overleg kan er véél, en ik hou ervan! Per mail: rene@societeitdeharmonie.nl of gewoon persoonlijk.

Voor komende 2 weken hebben wij de volgende ''Wereldgerechten'':

*''13 Uurtje''; De Hollandse Klassieker, met een knipoog! Broodje met kroket, broodje gebakken ei (met ham en/of kaas), soepje en huzarensalade.

*''Indiase Rode Curry soep''; Licht pittig, met paprika, kokos, knoflook, noodles en kip. Geserveerd met croutons.

*''Ensalada Cangrejo Surimi Marinado''; Spaans gemarineerde surimi krab, ei, limoen, ui, venkel, appel, gefrituurde kappertjes en uitjes. Daarbij een 'Bollo de Calabaza' en gezouten boter.

*''Pasta Carbonara''; Volwassen lunchgerecht van 'tricolore' pasta, met room, ei, spekjes, ui, knoflook, kaas en rucola.

Als nagerecht hebben we diverse soorten taart, welke uiteraard de hele dag verkrijgbaar zijn. Vraag het ons..!

Ik zeg voor nu: ''Eet smakelijk, achchese bhojon kijie, disfrute de su comida, buon appetito!''

Tot ziens in het Grandcafé.

 

Met gastvrije en culinaire groet,

Team Horeca harmonie

Rubriek: Algemeen door René Bouma

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks