Boek bommerson
Foto boekpresentatiesBoekomslag wallageRob van de nbosch (1)Rob van de nbosch (4)Wallage (2)

Boekpresentaties

Hoe leuk is dit: diverse leden van De Harmonie blijken schrijvers! Cess Bolle en Jan Bommerson presenteerden hun nieuwe boke dus in De Harmonie. Goed bezochte en geanimeerde bijeenkomsten waar hun boeken meteen al goed verkocht werden. Soms is de uitgever aanwezig, soms ook de boekhandel. Samen met Erwin de Vries, eigenaar van boekhandel Godert Walter in Groningen, organiseren we ook boekpresentaties naar aanleiding van nieuwe uitgaven. Anne de Jong heeft telkens weer boeiende gesprekken met de schrijvers. Oud burgemeester van Groningen Jaques Wallage en journalist/schrijfster en dichter en Marjoleine de Vos waren op die manier al onze gast. Nog een boeiende avond hadden we met de boekpresentatie van “Gedaanten van de waanzin” van psychiater en hoogleraar Rob van den Bosch in gesprek met Anne de Jong en de mensen in de zaal. Lees de verslagen maar: zie de nieuwsberichten.

Agenda najaar 2018

Eind augustus maken de uitgevers bekend welke boeken er op stapel staan en plannen we samen met Erwin de Vries de presentaties. Al wel bekend is de boekpresentatie van een van onze leden: Rina Sikkema. Zie de agenda.

Literatuur

Literatuur algemeen

Boekpresentatie

Leeskring

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Literatuur

Nieuws - Literatuur

Let op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.