Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Lezingen en cursussen

 

Lezingenserie “Uurtje Cultuurtje" 

Uurtje Cultuurtje op zaterdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur.

Gratis voor leden, €5,- voor gasten, te voldoen in de zaal.

Ruim 20 keer per jaar organiseren we het zogenaamde "Uurtje cultuurtje", waarin bekende en minder bekende sprekers iets vertellen over een favoriet onderwerp. De Uurtjes Cultuurtjes zijn inmiddels befaamd om hun kwaliteit, en trekken vanwege hun toegankelijke onderwerpen vaak veel belangstellenden. Die onderwerpen variëren van (cultuur)geschiedenis tot maatschappelijke vraagstukken. De agenda van de Harmonie geeft een korte inhoud van ieder Uurtje Cultuurtje. Het UC-seizoen loopt van eind september tot en met eind april.

Aanmelden en inschrijving bij: lezing@societeitdeharmonie.nl. Voor elke lezing dient men zich apart aanmelden. Een enkele keer komt de lezing door omstandigheden te vervallen en krijgen degenen die zich opgegeven hebben daarvan bericht.

Let op: soms slaan we een week over omdat er dan een bridge- of Mahjongtoernooi is. Soms kan er nog iets wijzigen in het programma. In de agenda staat altijd de actuele informatie.

Lezingen & cursussen

Lezingen & cursussen algemeen


Actueel

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Lezingen & cursussen

Nieuws - Lezingen & cursussenLet op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.