Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


Schermafbeelding 2021-10-07 om 15.14.55
Schermafbeelding 2021-10-07 om 15.15.40

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Programma Landschapstafel donderdag 28 oktober a.s. naar het oude Suikerunieterrein in Stad.

28 October 2021 14:00

Programma Landschapstafel donderdag 28 oktober a.s. naar het oude Suikerunieterrein in Stad.

De wandeltocht vindt plaats ’s middags vanaf 2 uur en duurt ongeveer twee en half uur. 

Programma:
We zien nieuwe natuur, die zich razendsnel heeft ontwikkeld. We gaan langs locaties waar onderwijs gegeven wordt (Terra) in die natuurlijke omgeving.
We bezoeken allerlei bedrijfjes van zeer uiteenlopende aard  en op het gedeelte het dichtst bij de laan 40-45 komen we bij nog weer andere bedrijven die op het gebied van woningbouw innovatief bezig zijn.
Er staan al huizen die bewoond worden. 
Daar is  ook de horeca en het evenementen terrein. We kunnen bovenop de wolkenfabriek borrelen na afloop. We moeten dan wel vijf trappen op! Met een prachtig uitzicht over de stad, dat wel.
Of we kunnen beneden wat drinken. Daarna sluiten we af aan de overkant van de Bietenbrug. In het voormalige pand van meubelzaak Snippe staat een fraaie maquette van het geheel. 
Deze excursie wordt georganiseerd door Gerard en Mick, de mannen van ‘Struun’n”, die ons vorig jaar meenamen op de fiets langs de panden van de Scholtens-dynastie.
De kosten voor de excursie bedragen € 15,- p.p.   te voldoen op bankrekening nummer NL44 INGB 0009 104327 t.n.v.De Harmonie o.v.v. Suikerunie.

Graag aanmelden op: landschapstafel@societeitdeharmonie.nl

Carla Alma

Rubriek: Algemeen, Landschap door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks