Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


Regenguertel

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Proeverij van wijnen uit de Nieuwe Wereld

27 februari 2024 20:00

Het proeven van nieuwe-wereld wijnen zal gebeuren onder auspicien van wijnhandel Henri Bloem en de toelichting op de wijnen zal gegeven worden door de directeur van het Groningse filiaal, de heer Marten Harbers. Zoals gebruikelijk zal er gezorgd worden voor een prettige ambiance en passende hapjes.

Uit Argentinie, Nieuw Zeeland, Californie en Zuidafrika schenken we steeds een witte en een rode wijn. De kwaliteit is ditmaal hoger dan gebruikelijk, dus U kunt verzekerd zijn van aangename verrassingen, maar ook van 5 euro hogere inschrijfkosten. Dat is het overigens dubbel en dwars waard!

U kunt zich opgeven op culinairetafel@societeitdeharmonie.nl   Vergeet niet de voor en achternamen van de proevers te vermelden. Tevens dient U 25 euro p.p. over te maken op NL44INGB0009104327 (en niet op het algemene nummer!) tnv Sociëteit De Harmonie. Ook hier dezelfde namen opgeven, anders raakt het in de war. Voor niet-leden zijn de kosten 35 euro. 

Rubriek: Algemeen, Culinair en Proeverijen door J.P. van de Sande

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks