Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


Mosselen foto1

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

De Mosselavond (Update: Vol. Inschrijven is niet meer mogelijk!)

5 oktober 2023 18:30

Zeg: ken jij de mosselman?

Ja, ze zijn er weer…de ''Zilte Zeeuwse Rakkers!'' Naar goed gebruik (van vóór corona) organiseert het culinaire comité van de Commissie Culturele Activiteiten, in samenwerking met de Horeca van de sociëteit, weer een Mosselavond en wel op donderdag 5 oktober a.s.

Wat bieden we? Mosselen uiteraard, frites en brood plus (voor wie wil) enkele bijpassende sauzen. Verder horen bij het arrangement twee glazen wijn of bier/fris. Overige/meer drankjes dienen apart afgerekend te worden. Ook zullen we zorgen voor een muzikale omlijsting van deze avond: oefen dus alvast het Zeeuwse volkslied. 
De kosten van deze avond bedragen € 22,50 per persoon voor bovenstaand pakket. De wijnkenner onder ons zal zorgen voor een speciale bijpassende witte wijn.  Inloop vanaf 18.00u, aanvang van de avond: 18.30- 19u. Dit vanwege de (tijds)bereiding en het serveren van de smaakvolle pannetjes.

N.B. Voor dit evenement is geen inschrijving meer mogelijk. Alleen degenen die snel genoeg waren krijgen vandaag of morgen een bevestigingsmail. 

 

Luctor et emergo!

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks