Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


De derde helft - lezingen over de oudere mens en diens behoeften/mogelijkheden

27 november 2023 20:00

Marie-José ten Cate & Janneke Holwarda – ‘Nooit te oud om te daten’
Vandaag starten we de winterserie  “De derde helft - lezingen over de oudere mens en diens behoeften/mogelijkheden”. Het eerste programmaonderdeel van deze serie wordt gevormd door een presentatie van een boek over dating voor ouderen, geschreven door ons Harmonie-lid Marie-José ten Cate en met als medeauteur Janneke Holwarda.

Inspirerende online date-ervaringen van vijftigplussers.

Je bent vijftigplusser en na een lange relatie ben je ongewild weer alleen. Op zoek naar een nieuwe partner ga je internetdaten. Maar wat zoek je precies? Iets vertrouwds of gooi je het roer radicaal om, heb je een lijst met eisen of zie je wel wat er op je pad komt? Je bent inmiddels door het leven gevormd, ervaringen rijker en illusies armer, je staat niet meer zo open en ontvankelijk in het leven als toen je twintig was. 

Internetdaten op latere leeftijd lijkt simpel, maar wat doet het emotioneel met je? Wat kost het en wat brengt het? Herken je überhaupt de liefde op dit grenzeloze platform? 

In Nooit te oud om te daten vertellen eenentwintig vijftigplussers over hun zeer persoonlijke en intieme zoektocht in de liefde. Zijn ze in de loop van hun leven wijzer geworden, hebben ze geleerd van hun ervaringen, zijn ze in staat oude patronen los te laten en vinden ze wat ze zoeken? 

Hun verhalen zijn heel verschillend maar voor bijna iedereen geldt: een match is nog geen klik.

Op deze avond worden de auteurs o.a. geïnterviewd door Harmonielid (en single) Han Borg. Ook is het boek deze avond verkrijgbaar: boekhandel Godert Walter neemt er een voorraadje van mee. 

Aanmelden voor het bijwonen van deze presentatie (aanvang: 20u) graag via maandagavond@societeitdeharmonie.nl

Introducees zijn welkom en betalen € 5 entree. Voor Harmonieleden is deze presentatie gratis. 

Rubriek: Algemeen door Yvonne van den Berg

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks