Schermafbeelding 2013-02-08 om 13.21.00

Harmoniekoor

Bij het Harmoniekoor treffen sociëteitsleden die graag zingen elkaar bijna wekelijks om te repeteren. Op woensdag van 17.15 tot 18.30 uur is het koor te vinden bij de vleugel waarop Jaap Folkers – de pianist van het Harmoniecombo - zorgt voor de muzikale ondersteuning. Een enthousiaste en professionele dirigente dirigeert en brengt de zangers en zangeressen langzamerhand op een steeds hoger niveau. Iedereen kan meedoen, geschoolde stemmen en beginnende zangers. Het gaat erom dat je plezier hebt in zingen. Het koor treedt zo’n twee keer per jaar op binnen de sociëteit: bijvoorbeeld tijdens de nieuwjaarsreceptie en bij de afsluiting van het seizoen. Net zo het uitkomt. Anneke Smid, voorzitter van het koor licht toe: “We zijn in 2008 begonnen met het koor. De enthousiaste reacties van het publiek zijn voor ons een stimulans om door te gaan en de ambities te verleggen. Het repertoire groeit, dus we kunnen wat langer optreden en dan is het leuk om ook extra aandacht te geven aan de aankleding. Bovendien zingen we steeds vaker drie- of vierstemmig.”

Budget

De koorleden betalen een eigen bijdrage waarvan de hoogte jaarlijks wordt vastgesteld, mede op basis van het aantal koorleden en de bijdrage vanuit Sociëteit De Harmonie.

Wil je meezingen?

Heb je interesse, komt gewoon eens kijken om 17.15 uur op woensdagmiddag. Je kunt je aanmelden bij Anneke Smid 06 3068 6864 of asmsmid@ziggo.nl

Optreden bekijken?

Het eerste optreden is zondag 10 december om 15.30 uur. Wij zullen dan een aantal nieuwe nummers en een aantal solo’s zingen. In het kader van het 10-jarig bestaan gaan we in het voorjaar 2018 een optreden verzorgen waarin de succesnummers van de afgelopen jaren ruim aan bod zullen komen