Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Maak kennis met Metropole

Vrijblijvend drie avonden biljarten

U bent van harte welkom bij onze gemoedelijke club, als doorgewinterde speler of als beginnende biljarter. Nooit eerder gespeeld? Wij leggen u het spel graag uit en leren u de basisbeginselen.

Daarna kunt u zich desgewenst in het nieuwe jaar opgeven voor de gratis biljartlessen die de biljartcommissie binnen de Sociëteit De Harmonie organiseert.

Geheel vrijblijvend kunt u drie vrijdagavonden met ons biljarten vanaf 19.00 uur. Aanmelden hoeft niet, u kunt zo op de vrijdagavond binnenlopen. Het mag wel, dan houden we rekening met uw komst. Bel daarvoor met 06-51 258 246 of mail naar de secretaris van Metropole.

Kwartaallidmaatschap ter kennismaking

Weet u na drie clubbezoeken op de vrijdagavond nog niet zeker of het plezier in biljarten blijvend zal zijn? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod: een kwartaallidmaatschap voor € 28,75 (naast het lidmaatschap van Sociëteit De Harmonie à € 170.- per jaar).

Ervaar het zelf: begin het weekend goed bij Metropole.

Biljartclub Metropole

Biljartclub Metropole algemeen

Hans Hegeman 40 jaar lid van Metropole

Metropole informatie


Actueel

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Biljartclub Metropole

Nieuws - Biljartclub MetropoleLet op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.