Grand Café

Het Grand Café is de Horecavoorziening (eigen B.V.) van de Sociëteit die het mogelijk maakt dat de leden meerdere dagdelen actief zijn en tussentijds hier de nodige versterkingen kunnen nuttigen in een prettige en ongedwongen sfeer. Een kopje koffie met gebak en krantje aan de stamtafel, borrel aan de bar, ''alleen of met z'n 2'', of gezellig met een groepje, wees welkom!

*Update 06-02-22; Informeer bij ons voor de actuele lunchkaart, of check via de Social Media kanalen!

Leden én hun introducees kunnen elke dag lunchen en dineren van maandag t/m vrijdag. Reserveren is gewenst, als je met een groep komt is dat zeker prettig. Bel voor reserveringen of het bestellen van eten rondom speciale activiteiten naar 050-3129717. Of stuur een mail naar ons team: horeca@societeitdeharmonie.nl. T.a.v. René.

In het Grand Café en in de biljartzaal staan overal de drank en spijskaarten met de prijslijst (download pdf voor leden na inloggen beschikbaar) van alle versnaperingen etc. die er zijn. Daarnaast vind je regelmatig een kaart met aparte gerechtjes in het Grand Café. Informeer ook bij de gastheren en dames, de mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar!

Lage prijs voor basisbehoeften zoals koffie, thee, fris, huiswijn en bier.

Voor de prijsstelling van het aanbod van ''Drank en Versnaperingen'' in De Harmonie zijn we uitgegaan van de stelling dat lidmaatschap van De Harmonie voor iedereen bereikbaar moet zijn! Daarom bieden we studenten en mensen met een Stadjerspas 50% korting op de kosten van het lidmaatschap. In lijn daarmee moeten consumpties die behoren tot de basisbehoeften van eten en drinken aantrekkelijk geprijsd zijn: ónder de prijs die je in een openbare gelegenheid betaalt. Dát blijft zo, maar óók wij moeten af en toe meegaan met de eventuele verhoging van inkoop prijzen, welke ons wordt opgelegd door b.v. onze leveranciers. Wie 'luxer' wil eten en drinken betaalt daarvoor een prijs die meer in de buurt van de marktprijzen ligt (Lees: de horeca in de rest van Groningen en het land). Maar dit is uiteraard ieders vrije keuze. De kwaliteit van wat wij in onze Sociëteit's Horeca bieden aan produkten en diensten, zal desalniettemin niet onderdoen aan ''de rest''.

We zien je graag als onze gast!

Hartelijke en gastvrije groet,

Team Horeca Harmonie.

Openingstijden

Het Grand Café is altijd open wanneer de Sociëteit is geopend. Zie de openingstijden.  Ook als je (als lid) niet wenst te biljarten of te bridgen, ben je van harte welkom. En uiteraard kun je altijd introducées meenemen.

Mocht je in de stad zijn om te winkelen of iets dergelijks, dan staat bij ons de koffie klaar!  De taart ook.

Werken in het Grand Café: vacature!

Wij zijn op zoek naar een Mederker Bediening (m/v), met ook deels affiniteit van de service naar de gasten toe, én affectie/kennis met de keuken. Meer info bij René.

Reserveren is gewenst, voor groepen graag zelfs.

E-mail horeca@societeitdeharmonie.nl