Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2019-11-20 om 15.55.34

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Kerstklaverjas

Kerstklaverjas
De klaverjastafel organiseert dit jaar een groot kerstklaverjastournooi met vele schitterende prijzen. Dit festijn zal plaatsvinden op Donderdag 19 december vanaf half acht. In verband met de kerstsfeer worden de dames minstens verwacht kleine kerstballetjes als oorbel te dragen en de heren dienen voor de pieken te zorgen, met andere woorden, er piekfijn uit te zien.
In verband met de fraaie prijzen zijn we helaas genoodzaakt een inschrijfgeld van 5 euro te vragen, voor niet-leden van de Harmonie is dit 10 euro. Het bedrag kan overgemaakt worden op: NL44INGB0009104327 tnv Sociëteit De Harmonie.
Ook willen we in verband met de organisatie dat U zich tijdig inschrijft via: klaverjassen@societeitdeharmonie.nl
Wanneer u dit alles eenmaal heeft volbracht rest U niets dan er in volle overtuiging voor te gaan. Niet te gauw passen, zonodig sjoemelen, en een ontspannen klaverjasconversatie (het zgn ouwehoeren) zijn troef, en eeuwig roem zij uw deel

Rubriek: Algemeen, Kaartspelen, Klaverjassen
20 november 2019 15:44 door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks