Bridgekampioenschap van het Noorden.

Net als voorgaande jaren is er weer een toernooi waar de clubkampioenen uit de noordelijke drie provincies het tegen elkaar op kunnen nemen.

Het toernooi zal op 7 december 2019 in het Fries Congrescentrum plaats vinden. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd door district Drenthe.

Bridge Kampioenschap van het Noorden De Districten Groningen, Friesland en Drenthe van de NBB organiseren op 7 december 2019 het Bridge Kampioenschap van het Noorden. Op deze dag zullen de clubkampioenen (of hun vervangers) van de aangesloten clubs in de districten Groningen, Friesland en Drenthe onderling uitmaken wie zich kampioen van het Noorden mag noemen. De clubkampioenen (per speelmoment) over het seizoen 2018-2019 zijn inmiddels bekend. Speelmoment maandag: Cees Zwietink en Hans Zeitler, speelmoment vrijdag: Loes Meinders en Hans van der Mark.  De locatie is: Het Fries Congrescentrum Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten (tel. 0512-330254). Aanvangstijdstip 10.00 uur.  Bijzonderheden over de drive: Er worden twee zittingen gespeeld van 21 of 20 spellen afhankelijk van het aantal deelnemende paren, de indeling wordt gedaan aan de hand van de som van de rating van beide spelers. Bij deelname van 50 paren of meer zijn er prijzen voor de nummers 1 t/m 5 en iedere 10e plaats in de eindstand + voor de nummer 1 een wisselbeker en eeuwige roem. We wensen Loes/Hans en Cees/Hans veel succes.

Rubriek: Algemeen
29 oktober 2019 15:57 door Harry Schuur