Foto slotdrive
Foto slotdrive 2Foto slotdrive 3Foto slotdrive 4

Bridge: Verslag Slotdrive.

Zaterdag 25 mei was de jaarlijkse Slotdrive. Er deden 27 paren mee. De horeca had weer heerlijke hapjes en er werd gespeeld om mooie prijzen. Marion reikte de prijzen uit en de verrassende winnaars waren Ed Klip en Koos Poelman. De kampioenen van het  seizoen 2018-2019 werden gehuldigd en konden kiezen uit mooie flessen wijn. Dit jaar werd voor het eerst volgens het Rankingsysteem gewerkt en dit systeem leverde de volgende kampioenen: Maandag: Michel Jansen en Wim Visser Dinsdag: Esther Steenbergen en  Dick Kruimer Woensdag:  Anneke Verdouw en Herman Immink Vrijdag:    Loes Meinders en Hans van de Mark Algeheel  clubkampioen(De hoogst gemiddelde score gerekend over het hele jaar)                              ROB VERDOUW   Rob mocht  de fraaie wisselbeker mee naar huis nemen. Het seizoen 2019-2020 is inmiddels gestart en loopt tot de Slotdrive in 2020.

Rubriek: Algemeen
28 mei 2019 14:50 door Harry Schuur