Asperge avond 20 mei

Waarde levensgenieter,

Het zal u niet ontgaan zijn dat we midden in de aspergetijd zitten en daarom organiseert de culinaire tafel een asperge diner. Net als indertijd het mossel diner zal dit op maandag na het bridgen, dus zo ongeveer vanaf 6 uur, plaatsvinden. Mocht U op maandag 20 mei een culinair gaatje hebben, dan is dit een unieke gelegenheid om het voor een bescheiden prijs (15 euro) te vullen en zo met ons allen een gastronomische traditie te vestigen. We gaan dit namelijk elk jaar in Mei doen en dit is de eerste keer. We zullen zorgen voor een goede bijpassende wijn , die overigens niet in de deal inbegrepen is, maar bescheiden geprijsd zal wezen. Wel in de deal zit natuurlijk voorjaarsmuziek (lenteachtige of langwerpige witte verzoeknummers) en de licht verliefde sfeer die zo bij de meimaand past. U mag daarom voor hetzelfde geld ook iemand introduceren. De heren en dames kleden zich op hun allermooist en dan zien we wel wat er van komt.

U kunt zich tot vrijdag 17 mei opgeven bij: culinairetafel@societeitdeharmonie.nl. Geef aan wie er komen (voor en achternaam en of ze lid zijn) en welk verzoeknummer U heeft, dan geven we dat door aan de disk jockey.
Maak dan het passende bedrag over op banknr NL03INGB0655358641 tnv hjbspoeltman  en u bent (bijna) verzekerd van een plaats. Het maximale aantal deelnemers is 40, we hebben op dit moment 21 opgaven.

Met culinaire groet

Martin, Pieter, Hans en het catering team van de Harmonie