Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2020-01-29 om 10.39.43

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

opening expositie Miranda Timmermans en Annemarie Blom: vitrine

21 februari 2020 om 17:30

Kunstenaar: Miranda Timmermans

Mijn achtergrond is de studie industriële vormgeving. Het schilderen is altijd een tweede natuur geweest. Toch heeft het creëren van vorm en in het bijzonder toegepaste vorm, in het begin, mijn meeste aandacht en toch ook mijn voorkeur gehad.
Nu echter kom ik creatief steeds meer tot de essentie, en heeft mijn schilderwerk een vogelvlucht genomen.
Het schilderproject waarmee ik in 2018 begon ‘Wonder, An Infinite Together’ heeft tot heden nog steeds mijn aandacht en genoeg inspiratie, voor toekomstige werken.

Wonder, An Infinite Together; Een rendez-vous van uiteenlopende dieren, die om voor hun logische redenen samenzijn op dat moment. Niet zozeer voor de toeschouwer, die blijft enigszins in verwondering van het bijzondere samenzijn van dat moment. Wij zijn even deelgenoot van dit moment en nemen een kijkje in hun wereld die, ongeacht de diversiteit van de ontmoeting, geheel in harmonie is. Hoe anders dan onze realiteit, de ingewikkeldheid van onze samenleving. Dieren verstaan de kunst om te leven in het nu, een mooie kwaliteit in contrast met de ingewikkeldheid van de menselijke geest.

Miranda

www.mirandatimmermans.com

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Expositie door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks