U2NoZXJtYWZiZWVsZGluZyAyMDE5LTA4LTE5IG9tIDE3LjQ1LjM0
U2NoZXJtYWZiZWVsZGluZyAyMDE5LTA4LTE5IG9tIDE3LjQ1LjIxU2NoZXJtYWZiZWVsZGluZyAyMDE5LTA4LTE5IG9tIDE3LjQ1LjA5

Schrijf je in nu het nog kan: Landschapsexcursie naar Schiermonnikoog

26 september 2019 om 8:00

De Landschapstafel organiseert een vaartocht en vogelexcursie naar de Oostpunt van Schiermonnikoog op donderdag 26 september. Het trekvogelseizoen is dan weer begonnen!
Daarvoor heeft het bedrijfje ‘De Pierewaai’ waarmee we gaan varen, een optie kunnen nemen op de Boschwad (zie foto onder).
Het tijdstip van laagwater valt op 26 sept gunstig, zodat vertrek vanuit Lauwersoog rond 8.00 uur zal zijn. De tocht zal de hele dag duren.
Als we de tocht voor een gesloten gezelschap van de Harmonie willen boeken, dan bedragen de kosten €85,--pp
Dat bedrag is inclusief koffie of thee (2x) met plak koek én een warme maaltijd.
Het is dus zaak zo spoedig mogelijk inzicht te hebben hoeveel leden van de Harmonie (en eventuele aanhang)
mee willen varen. Inschrijven kan nog tot nader bericht van Carla.
Vriendelijke groet,
Carla