Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

De tekentafel

11 december 2019 om 13:30

In Februari 2019 opgericht door Beeldend kunstenaar en oud docent, Anton Venselaar. De tekentafel is voor al die mensen die zich creatief willen uitdrukken of de technieken die zij alreeds kennen, willen verbeteren. Tekenen is een prachtig medium om jezelf in zowel zwart-wit als in een veelvoud aan structuren uit te leren drukken. Als je tekent gaat het natuurlijk ook om kijken, goed kunnen kijken naar hoe dingen in elkaar steken of hoe het zich verhoud tot het andere. En soms zie je dan opeens zo veel meer dan net daarvoor. Het materiaal dat we gebruiken is Syberisch krijt, houtskool, potloden en Oost-Indisch inkt. Naast de technieken en verschillende materialen is er natuurlijk ook de pret van het ontdekken en het vinden en ontwikkelen van een eigen stijl of het verdiepen van die stijl. Maar ook het steeds beter onder woorden kunnen brengen van die stijl en jou eigenheid daarin. De bijeenkomsten zijn twee-wekelijks in de Grote zaal. Als het weer het toe laat kunnen we ook buiten tekenen in bijv. de nabijgelegen Prinsentuin. We sluiten af met een afronding waarin we elkaars werk en ontwikkeling bekijken en gezamenlijk bespreken.
Bijeenkomsten Najaar 2019:Woensdag 18 September, 2 Oktober, 16 Oktober, 30 Oktober, 13 November, 27 November, 11  December en zo verder.    
Tijdstip 13.30 - 16.00 u. 
Indien nodig met een eventuele uitloop naar 16.30 u.

Informatie en / of aanmelding:
Anton Venselaar 0511-541194
a.venselaar@icloud.comDe tekentafel

Rubriek: Algemeen, Tekenen door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks