Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2019-09-01 om 09.01.31

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

De culinaire tafel: De chardonnay-wijnen

19 september 2019 om 20:00

De culinaire tafel gaat dit seizoen openen met een nieuwigheidje en wel op donderdag 19 september om 8 uur. Vorig jaar waren de proeverijen gericht op het geven van een beeld van een wijnland, deze keer gaan we proberen een bepaalde druivensoort te verkennen. De keus is gevallen op wijnen gemaakt van de Chardonnay druif. De chardonnay-wijnen hebben hun enthousiaste voorstanders en hun felle tegenstanders en door deze proeverij willen we trachten tot een wat rijper oordeel te komen. Het leek interessant om eens een achttal chardonnays, uit verschillende landen en van verschillende prijzen, te vergelijken en te bespreken. 

De feestelijkheden zullen, als gewoonlijk, weer opgeluisterd worden met de voortreffelijke en bijpassende hapjes gemaakt door onze keukenbrigade en bovendien zal er weer een zangeres haar kunsten vertonen. Eveneens als altijd zal er een korte informatieve inleiding zijn, ditmaal verzorgd  door Hans van de Sande.

Dank zij scherp inkopen en een subsidie van de vereniging, kunnen wij deze luxe proeverij voor 15 euro aanbieden aan onze leden, de niet leden betalen 20 euro, wat nog steeds te geef is. We kunnen slechts 40 proevers accommoderen, vandaar dat we U aanraden U met enige spoed in te tekenen. Dat kan, vanaf nu via het mailadres van CulTaf: culinairetafel@societeitdeharmonie.nl

Geef aan wie er komen (voor en achternaam en of ze lid zijn).

Maak dan het passende bedrag over op banknr NL03INGB0655358641 tnv hjbspoeltman en u bent verzekerd van een plaats. Bij bericht van verhindering aan CulTaf voor 15 september krijgt U het geld terug, Mochten er op 15 september minder dan 20 opgaven zijn, dan gaat de zaak niet door. Maar daar moeten we toch niet aan denken! 

In de hoop U allen gebruind en uitgerust aan de proeftafels te treffen, blijf ik

Namens de culinaire tafel

Hans van de Sande

Rubriek: Algemeen, Culinair door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks