poster

Vrijdagmiddagborrel met oesters en witte wijn

11 oktober 2019 om 17:00

Voor de speciale vriendenprijs van 8,50 krijgt u 3 oesters en een glas witte wijn, ontsproten aan de voet van de Pyreneen, de Picpoul de Pinet. De oesters komen van elders. Wilt U van deze speciale traktatie genieten, dan raden we U aan U met enige spoed in te tekenen. Dat kan, vanaf nu via het mailadres van CulTaf: culinairetafel@societeitdeharmonie.nl  Geef aan wie er komen (voor en achternaam en of ze lid zijn). Maak dan het passende bedrag over op banknr NL03INGB0655358641 tnv hjbspoeltman en u bent verzekerd van een plaats. Bij bericht van verhindering aan CulTaf voor 8 oktober krijgt U het geld terug. Daarna is dat, wegens de inkoop, niet meer mogelijk. Zonder intekening kunt u natuurlijk altijd ter plekke een schaaltje nootjes bestellen.

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl