Openingstijden Harmonie en Horeca i.v.m. Biljartwedstrijden (Update)

Vanaf deze week beginnen de officiële biljartwedstrijden van onze diverse Sociëteitsverenigingen weer. De wedstrijden van BC de Harmonie worden op de vrijdagavond gespeeld, i.v.m. met de vele teams die in hun competitie uitkomen. Dat betekent dat de Sociëteit elke vrijdagavond weer geopend is, tot het einde van de competitie, mei 2022! Uitgezonderd zijn de dagen rondom Kerst en Oud & Nieuw, en uitzonderingen daargelaten. Dat zal dan indien nodig t.z.t. bekend worden gemaakt.

Dit betekent dan ook dat er op die avonden de mogelijkheid is voor ''vrij biljarten'', op de tafels die niet worden gebruikt. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom om bij de wedstrijden aanwezig te zijn als toeschouwer! De sluitingstijd van 23.00u zal gehanteerd blijven, conform de (Corona) openingstijden welke nu nog gelden. Mocht het voorkomen dat er op die avond slechts één team speelt en er (te) weinig animo is vanuit de vrije biljarters, zal de Sociëteit eerder kunnen gaan sluiten. (zie ''Openingstijden'', elders op de site)

Met vriendelijke groet,

BC de Harmonie, Bestuur en Horeca.

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie door René Bouma