20210923 174038

Week Specials

Beste leden,

Voor deze week hebben wij de volgende ''Specials'':

*''Vissig Broodje"; Pistolet (wit of bruin) met gerookte zalm, eiersalade, brie en taugé.

*''Snertsoep''; Goed gevuld met groente, worst en spek. Daarbij roggebrood met katenspek

*''Pastasalade Verdura''; Rucola, pasta, tomaat, aubergine, paprika en komkommer. Afgemaakt met crumble van geitenkaas en honing. Lauwwarm geserveerd (Vega).

*''Lasagne Végétarienne''; Uit de oven en geserveerd met een salade met tomaat en mozzarella.

*''Cheesecake''; Met framboos en zwarte bes, desgewenst met een toefje slagroom.

De Daghap van 5 euro is te bestellen, indien u dit vóór 16u aangeeft. Vraag de bediening wat het is!

We hebben diverse soorten taart, welke uiteraard de hele dag verkrijgbaar zijn. Vraag het ons.. Én: heeft u suggesties en/of wensen? Mailen mag naar rene@societeitdeharmonie.nl, of spreek mij persoonlijk aan.

Ik zeg voor nu: ''Eet smakelijk, enjoy your meal, buon appetito, njóttu máltídarinnar et bon appetit!''

Tot ziens in het Grandcafé.

N.B. Wij zijn op zoek naar personeel! Iemand voor in de bediening die tevens ervaring met de keuken heeft. Weet u iemand in uw familie die interesse zou kunnen hebben, zoals een (klein) dochter of zoon? Laat het mij dan weten aub! Alvast bedankt.

Met gastvrije en culinaire groet,

Team Horeca harmonie

Rubriek: Algemeen, Culinair door René Bouma