Cafe1
Algemeen-caféLunchMaart

Grand Café

Uit affiniteit met de activiteiten binnen de Sociëteit en de wens om gasten te voorzien van de gemakken van het leven, verzorgen Koeno en Els Thoma sinds 2005 de catering in het Grand Café van de Sociëteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in het horecavak zitten catering en dienstbaarheid aan de klant hen in het bloed. Het cateringbedrijf van Koeno Thoma is dan ook een zelfstandige onderneming binnen de Sociëteit, die zich conformeert aan de wensen van de leden.
Aangezien de Sociëteit een begrip is in de provincie maar ook ver daarbuiten, is het een eer om daar het gezicht van te mogen zijn en valt er een naam en uitstraling hoog te houden. Een goede horecacatering in de zalen en een opgeruimde lokaliteit zijn van belang, evenals het onderhoud van de biljarttafels en overige attributen. Met positieve energie en een lach wordt bijgedragen aan een gezellige ambiance en hard gewerkt om de 500 leden en gasten vertier en ontspanning te bieden.

De mensen

Naast Koeno en Els, die de basis vormen van het cateringbedrijf, zijn er in de bediening doorlopend jonge mensen die helpen de klant tevreden te houden en een plezierige sfeer te creëren. Binnenkort volgt een overzicht van onze medewerkers.

Het aanbod

• Een uitstekend kopje koffie
• Een verrassende variatie aan wijnen
• Regionale kruidendranken
• De fijnste gehaktballen van het noordelijk halfrond
• Een lekker biertje en een scala aan luxe dranken
• Heerlijke hapjes voor bij de borrel en op verzoek kleine gerechten

Nieuw! Lunch en dagmenu per 15 maart 2018

Heb je de nieuwe menukaart al gezien in het Grand Café? Het ontwerp is fraai. Nog belangrijker zijn de nieuwe menu's voor een lekkere lunch en diner. Voor het diner is er een maandelijks wisselende keus uit twee dagmenus. Zeker  tijdens deze opstarfase is het wel nodig dat je uiterlijk een dag tevoren zegt dat je komt lunchen of dineren. Op die manier kan Koeno scherp inkopen en altijd verse ingrediënten in huis halen.

Reserveren kan simpel: bel naar De Harmonie 050-3129717 of stuur een Whatsapp berichtje naar de GrandCafémobiel. 0611112900

Dagmenu Maart

Wat denk je van dit dagmenu, te gebruiken tussen 17.00 en 18.30 uur:

• Kabeljauw, Knolselderij-puree,  Salade en remouladesaus voor € 9,50 of
  • Cordon blue, Frites en roerbakgroenten voor€ 9,50

Lunchmenu

De lunch is vanaf 11.00  tot 13.00 uur. Tip: 12 uurtje: mais-brood belegd  met boerenham, kaas, kroket & salade  voor €  6,50

Bekijk de complete kaart op de tafel in de het Grand Café of hier als pdf. Inclusief nieuwe borrelhapjes!

Openingstijden

Ons Grand Café is van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.30 uur geopend. Daarnaast zijn er op gestelde data (te vinden op deze website) ook koffieconcerten op de zondag.

Ook als je  (als lid) niet wenst te biljarten of te bridgen, ben je van harte welkom. En uiteraard kun je altijd introducées meenemen.

Mocht u in de stad zijn om te winkelen of iets dergelijks, dan staat bij ons de koffie klaar!

​Bekijk hier de complete menukaart met drank, borrelhapjes, lunch en diner. Elke maand verandert het dagmenu dat bestaat uit twee keuzemenus. Vergeet niet een dag tevoren te melden dat je komt voor lunch of diner. Bel naar De Harmonie 050-3129717 of stuur een Whatsapp berichtje naar de GrandCafémobiel. 0611112900