De lunch
Hans Janmaat en Frits OlthofJaap Dekker en Ton StaalMarieke en Cato

Verslag Paasdrive

Afgelopen zaterdag 31 maart 2018 vond de Paasdrive plaats, vooraf gegaan door een heerlijke lunch verzorgd door Koeno en Els. Met de deelname van 29 bridgeparen, zowel leden als niet-leden, was de drive nagenoeg volgeboekt. De organisatie was weer in goede handen van de Bridge Commissie. In een gemoedelijke sfeer werden er 6 x 4 spellen gespeeld in een A en B lijn. Het was weer heel gezellig en dat was te merken aan de reacties van de deelnemers. De hapjes waren heerlijk en de bediening uitstekend. Na afloop werden de prijzen door Ton uitgereikt  en de winnaars in de A lijn waren Hans Janmaat /Frits Olthof en in de B lijn Jaap Dekker/Ton Staal.

Rubriek: Algemeen
02 april 2018 12:22 door Harry Schuur