Img 20171216 171959

Verslag Kor Voet Trofee

Afgelopen zaterdag 16 december 2017 vond voor de tweede keer de bridge drive om de Kor Voet Trofee plaats. Met de deelname van 30 bridgeparen, zowel leden als niet-leden was de drive volgeboekt. De organisatie was weer  in goede handen van de Bridge Commissie,  Jaap Venekamp was een uitstekende technische leider en de lekkere hapjes werden verzorgd door Koeno en Els. In een gemoedelijke sfeer werden er 8 x 3 spellen gespeeld. Na afloop deed Ton van der Haar op zijn eigen humoristische wijze de prijsuitreiking. De winnaars, niet-leden  Willem de Jonge en Cor Dieters mochten dit jaar de Kor Voet Trofee mee naar huis  nemen. We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige Kor Voet drive.

Rubriek: Algemeen
18 december 2017 20:39 door Harry Schuur